Web Analytics Made Easy - Statcounter

خرداد: وزیر امور خارجه آمریکا امروز (دوشنبه) در جریان توقف در آنگولا به عنوان دومین مقصد تور آفریقایی‌اش، فساد در این کشور را محکوم و از فعالیت‌های تجاری آمریکا حمایت کرد.
به گزارش خرداد، ایسنا به نقل از خبرگزاری رویترز، مایک پامپئو، وزیر امور خارجه آمریکا قصد دارد در این سفر برای سرمایه گذاری‌های آمریکا به عنوان جایگزینی برای وام‌های چین جلب مشتری کند در حالیکه نگرانی‌ها نسبت به خروج برنامه ریزی شده نیروهای آمریکایی از این منطقه و افزایش محدودیت‌های صدور ویزا برای شهروندان چهار کشور آفریقایی را رفع کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


پامپئو در لوآندا، پایتخت آنگولا با خوآئو لورنکو، رئیس جمهور این کشور دیدار کرد.
خوآئو لورنکو از سال ۲۰۱۷ میلادی زمام امور کشور را به دست گرفته و متعهد اصلاحات اقتصادی گسترده و سرکوب فساد به جای مانده از دوران حکومت ۴۰ ساله  خوزه ادواردو دوس سانتوس شده است.
پامپئو پس از این دیدار به گروهی از تجار گفت: در آنگولا خسارت وارده از فساد کاملا آشکار است. این برنامه اصلاحات که رئیس جمهور آنگولا ارائه کرده باید با جدیت پیش گرفته شود.
آنگولا که سومین اقتصاد بزرگ آفریقا و دومین تولید کننده بزرگ نفت محسوب می‌شود، یکی از فاسدترین کشورهای جهان است.
غول‌های نفتی آمریکا از جمله اکسان‌موبیل و شورون سهام‌های قابل توجهی در میادین نفتی آنگولا دارند.
پامپئو گفت: ما گروهی از کمپانی‌های انرژی را داریم که بیش از دو میلیارد دلار در یک پروژه مربوط به گاز طبیعی سرمایه گذاری کرده‌اند. این مسئله قطعا به نفع کسب و کار آمریکا خواهد بود و بدون شک برای مردم آنگولا نیز سودمند خواهد بود.
علی رغم سرمایه گذاری‌های آمریکا، حجم وسیعی از تولیدات نفتی آنگولا به چین فرستاده می‌شود که وام‌های سنگینی به آنگولا ارائه کرده است.
دولت دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا چین را به ارائه وام‌های چپاولگر در آفریقا متهم کرده است؛ جایی که پکن به دولت‌های آفریقایی وام‌های چند میلیارد دلاری برای اجرای پروژه‌های زیربنایی‌شان را می‌دهد و در عوض اجازه دسترسی به منابع طبیعی آنها را می‌خواهد.
کاخ سفید ماه گذشته محدودیت‌های صدور ویزا برای اتباع کشورهای سودان، تانزانیا، اریتره و نیجریه را افزایش داد.
دولت‌های غرب آفریقا همچنین نسبت به خروج پیشنهاد شده نیروهای آمریکایی از این منطقه درست در زمانی که گروه‌های افراط گرا مرتبط با داعش و القاعده در حال پا گرفتن در این منطقه هستند، نگرانند.
پامپئو در جریان نخستین توقفش در این تور آفریقایی در سنگال تلاش کرد تا برخی از این نگرانی‌ها را رفع کند.
وی به خبرنگاران گفته بود: ما متعهد به برقراری امنیت در این منطقه هستیم. این چیزی است که اجازه رشد اقتصادی را می‌دهد و ما مصمم به انجام آن هستیم. برچسب ها: پامپئو ، آمریکا

منبع: خرداد

کلیدواژه: پامپئو آمریکا سرمایه گذاری تور آفریقایی رئیس جمهور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khordad.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خرداد» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۹۳۷۳۵۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تقویت روابط تجاری ایران و کره جنوبی

رئیس اتاق ایران در نشست با سفیر جمهوری کره در تهران گفت: بخش‌های خصوصی دو کشور می‌توانند روابط تجاری دو کشور را تقویت کنند. در این راستا لازم است روند صدور روادید برای فعالان اقتصادی ایرانی تسهیل شود.

به گزارش مشرق، رئیس اتاق ایران و سفیر جمهوری کره در تهران ضمن دیدار با یکدیگر درباره آنچه در مسیر تقویت مناسبات تجاری بین ایران و کره‌جنوبی ضرورت دارد، صحبت کردند. در این جلسه تسهیل شرایط صدور روادید برای فعالان اقتصادی ایرانی مورد توجه قرار گرفت. در این ملاقات مدیر سازمان توسعه تجارت و سرمایه‌گذاری کره‌جنوبی(کترا) نیز حضور داشت.

در ابتدای جلسه صمد حسن‌زاده - رئیس اتاق ایران - با بیان اینکه اقتصاد کره‌جنوبی توانسته با کمک چهار برند سامسونگ، LG، دوو و هیوندا به خوبی جایگاه خود را بین خانواده‌های ایرانی پیدا کند، تصریح کرد: برنامه‌های سفارت کره‌جنوبی و کترا در مسیر تقویت مناسبات تجاری این کشور بسیار علمی و دقیق است. همواره ایران در ارتباط با کترا توانسته در گسترش روابط بین دو کشور قدم بردارد.

او ادامه داد: البته تحریم‌های ظالمانه علیه ایران موجب شد تا روابط بین دو کشور تحت تاثیر قرار بگیرد. در این بین انتظار بخش خصوصی ایران این است که با وجود فشارهای ناشی از تحریم، فعالان بخش خصوصی کشورهای دیگر به همکاری‌های خود با ایران ادامه دهند.

بر اساس اظهارات حسن‌زاده، ایران ظرفیت‌های خوبی در بخش‌های خدمات فنی-مهندسی، ساخت پالایشگاه، صنایع غذایی، صنایع ساختمانی، قطعات خودرو و دارو دارد و دو کشور می‌توانند با تمرکز بر این حوزه‌ها با یکدیگر همکاری کنند.

حسن‌زاده افزود: ظرفیت‌های موجود در ایران و کره‌جنوبی با ۸۰۰ میلیون دلاری که حجم روابط بین ایران و کره‌جنوبی است، هماهنگی ندارد و باید برای افزایش سطح تعاملات تلاش کنیم.

رئیس اتاق ایران با نگاهی به توانمندی‌های صادراتی ایران، تصریح کرد: هفته گذشته نمایشگاه ایران‌اکسپو را برگزار کردیم و ۸۰ کشور با اعزام هیات تجاری از نزدیک با ظرفیت‌های صادراتی ایران آشنا شدند و اذعان داشتند که زمینه‌های همکاری خوبی در ایران وجود دارد.

او رفت‌وآمد هیات‌های تجاری را با همکاری سفارت‌خانه و اتاق‌های بازرگانی دو کشور مورد تاکید قرار داد چراکه فرصت‌های خوبی برای سرمایه‌گذاری مشترک فعالان اقتصادی دو کشور در ایران وجود دارد.

حسن‌زاده بر لزوم ارائه تسهیلات لازم برای صدور روادید به ویژه برای فعالان اقتصادی ایرانی تاکید کرد.

وی از مدیر کترا نیز درخواست کرد: این نهاد اختلافات تجاری بین شرکت‌های دو کشور را به صورت منطقی و قانونی حل‌وفصل کند. تعدادی از شرکت‌های ایرانی پیش از شروع تحریم‌ها علیه ایران، منابعی را در پروسه تجارت خود به طرف کره‌ای پرداخت کردند که با آغاز تحریم‌ها مواجه شدند و نتوانستند در مقابل وجوه پرداخت شده، کالا را دریافت کنند. درخواست رسیدگی به این مسئله را داریم.

او از رئیس اتاق و فعالان اقتصادی کره‌جنوبی دعوت کرد به ایران سفر کنند.

راهکارهای تقویت روابط تجاری بین ایران و کره‌جنوبی را بررسی می‌کنیم

در ادامه کیم جون پیو، سفیر جمهوری کره‌ در تهران آینده روابط تجاری بین دو کشور را امیدوارکننده توصیف کرد و گفت: در نمایشگاه ایران‌اکسپو و در مراسم افتتاحیه حضور داشتم و با وجود اینکه متاسفانه شرکت‌های کره‌ای در این نمایشگاه غرفه‌ای نداشتند؛ اما توانایی ملی ایران را از نزدیک دیدم.

او ادامه داد: به دلیل تحریم‌ها علیه ایران، شرکت‌های کره‌ای نمی‌توانند به راحتی در بازار ایران وارد شوند، با این حال شیوه‌ای وجود دارد که به کمک آن بتوان سطح روابط را تقویت کرد. ارتباط بین شرکت‌های خصوصی را باید افزایش دهیم.

سفیر جمهوری کره در تهران افزایش سطح اطلاعات نسبت به یکدیگر و شناخت بیشتر را برای روابط بیشتر ضروری دانست و افزود: مطمئن هستم امکان افزایش سطح تبادلات وجود دارد و فقط باید راهکار آن را پیدا کنیم.

دیگر خبرها

  • تقویت روابط تجاری ایران و کره جنوبی
  • مبالغ و جزییات حمایت از صادرات شرکت‌های دانش بنیان اعلام شد
  • پیشنهاد اسرائیل به آمریکا برای قطع بودجه سازمان ملل
  • اتفاق غیرمنتظره: انتقاد تند آنچلوتی از بایرن مونیخ!
  • معین وزارت اقتصاد طالبان: در دوران جمهوریت «فساد» به فرهنگ تبدیل شده بود/ به عنوان فردی «شیعه» با صلاحیت کامل در ساختار امارت اسلامی مشغول هستم
  • فرصت حج برای غزه
  • فساد را جدی بگیریم/دو راهی مهم گروسی در پرونده ایران/اقتصاد و روان و فرهنگ
  • آمریکا: اقدامات اسرائیل در رفح همچون پیش درآمدی برای عملیات نظامی بزرگتر است
  • دانشجویان آزادی‌خواه حامی غزه را با شرایط ویژه پذیرش می‌کنیم
  • ایران و عراق در مبادلات اقتصادی از ارز ملی خود استفاده کنند